Transportul semințelor este GRATUIT oriunde in România pentru comenzile de minim 150 ron. Oferte la MIX-urile de seminte.

Start semintelor din productia 2022 !

Start semintelor din productia 2022 !
            Incepe sezonul de aprovizionare, planificare si insamantare a semintelor de legume pentru recolta 2023
 

Anul 2022 a fost un an cu recolta extraordinara de legume crescute natural si productiva in semnite de calitate superioara

        Spre deosebire de anii trecuti , anul acesta am reusit sa planificam recolta din timp , am invatat din recoltele trecute cum sa facem acest lucru , si mai ales am dobandit o experienta extraordinara in extragerea celor mai performante seminte din legumele crescute natural .
Pentru extragerea semintelor am ales la fel ca in fiecare an fructele care s-au dezvoltat cel mai armonios in raport cu soiul pe care il reprezinta .
Am invatat ca semintele de legume trebuie sa provina nu din cele mai mar exemplare ale plantei ci din fructul care s-a dezvoltat perfect corespunzator cu soliul propriu .

            Semintele din productia 2022 pastreaza si imbunatatesc randamentul de peste 90% ca functionalitate si reprezentativitate , iar soiul reprezentat de acestea este foarte atent selectionat prin prisma atat a cresterii naturale a legumei cat si prin selectia celor mai corect dezvoltate exemplare pentru inmultirea acestora.
Va dorim ca productia viitoare sa fie conoform asteptarilor , gustoasa si mai ales foarte bine programata!


Spor la insamantat
 
+40756288725

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!