Transportul semințelor este GRATUIT oriunde in România pentru comenzile de minim 150 ron. Oferte la MIX-urile de seminte.

De ce facem ceea ce facem..

De ce facem ceea ce facem..

      Pe scurt... din pasiune !


          In realitate, am remarcat cu totii schimbarile din ultima perioada in ceea ce priveste aprovizionarea magazinelor mari alimentare si hypermarket-urilor;
Toate produsele sunt importate, nu exita un control al calitatii altul decat aspectul, iar ceea ce mancam .. Dumnezeu stie.
Acest lucru ne intriga si ne sperie in acelasi timp. Vrem sa ofermi copiilor nostrii hrana cat mai sanatoasa dar nu mai gasim posibilitatea de a o procura de la magazine, iar taranii de odinioara care produceau legumele traditionale au migrat in numar tot mai mare catre zone urbane. Si atunci ce este de facut ? Simplu ... cultivam singuri.
          Nu este nevoie sa ai cunostinte horticole avansate ca sa iti pot amenaja singur o gradina proprie ! Iti trebuie doar vointa si cateva cunostinte de baza;
In reset, toate accesoriile necesare, semintele si chiar rasadurile le poti cumpara gata de pus in pamant udat si recoltat.
          Ceea ce facem noi diferit de fermierii profesionisti este sa ne preocupam in totalitate de calitatea rodului si de cresterea legumei in mod natural, in loc sa ne preocupe productivitatea mare sau profitul. Nu suntem comercianti si nu urmarim obtinerea de profituri! Urmarim in schimb sa avem pe masa legume sanatoase, legume traditionale gustoase si sa ajutam cat putem la conservarea soiurilor romanesti de legume traditionale. Apoi, daca ramane ceva, sigur ca impartim si cu alti pasionati de gradinarit seminte sau rasaduri din aceeasi productie pe care o cultivam cu pasiune si din care ne hranim cu bucurie.

                 Ne dorim din toata inima sa vedem cat mai multi romani consumand produse autentice, crescute la noi in mod natural si ajutand in acest fel la sanatatea generala a noastra si a copiilor nostrii!
Mult succes si spor la gradinarit !
+40756288725

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!