Transportul semințelor este GRATUIT oriunde in România pentru comenzile de minim 150 ron. Oferte la MIX-urile de seminte.

Ardei iute

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Cateva cuvinte despre ardeiul iute


Bine ați venit la Natural100.ro, sursa dumneavoastră de încredere pentru semințe autentice de legume, cu accent deosebit pe soiurile tradiționale românești! Ne mândrim că suntem producători de semințe, cultivând cu grijă și respectând metodele naturale, fără chimicale sau tratamente, pentru a vă aduce cele mai bune soiuri de legume, recoltate de la cele mai reprezentative plante.

      La Natural100.ro, avem în vedere atât calitatea, cât și autenticitatea produselor noastre. Semințele noastre sunt obținute exclusiv de la exemplare foarte atent selecționate, crescute într-o cultură bio, respectând tradiția și valorile naturii. Ne concentrăm pe promovarea soiurilor care au generat un interes deosebit în România și care sunt consumate tradițional în diverse regiuni ale țării noastre.Ardeiul iute este o plantă din familia Solanaceae, care include și roșiile și cartofii. Principala substanță responsabilă pentru gustul picant al ardeiului este capsaicina, care este concentrată în special în semințe și membranele interioare ale fructului. Capsaicina acționează prin legarea receptorilor de durere din mucoasa bucală, generând senzația de arsură și stimulând eliberarea de endorfine. Gradul de iuțime al ardeiului este măsurat în unități Scoville (SHU), cu cât mai mare este valoarea SHU, cu atât mai picant este ardeiul. La Natural100.ro, avem o gamă variată de soiuri de ardei iute, care acoperă o plajă largă de grade de iuțime, de la cele moderate până la cele extrem de picante, pentru a satisface gusturile tuturor pasionaților de condimente.
Această adăugare oferă mai multe informații despre biologia și chimia ardeiului iute, precum și despre modul în care gradul de iuțime este determinat.

Pentru cei interesați de semințe de ardei iute, suntem aici să vă oferim o gamă variată de soiuri și să vă împărtășim informații utile. Ardeiul iute este apreciat pentru gustul său intens și proprietățile sale medicinale. Gradul de iuțime al ardeiului se măsoară în unități Scoville, iar la Natural100.ro veți găsi soiuri care acoperă o gamă largă de grade de iuțime, de la cele moderate până la cele extrem de picante.
      În plus, ardeiul iute este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate. Conține o substanță numită capsaicină, care conferă ardeiului gustul său picant și are efecte antiinflamatorii, antioxidante și chiar ajută la stimularea metabolismului. De la medicamente naturale până la preparate culinare, ardeiul iute este un ingredient versatil, iar la Natural100.ro vă oferim o serie de rețete delicioase și sănătoase care îl pun în valoare.
De ce să cumpărați de la noi? Pentru că vă garantăm cele mai bune semințe, crescute în mod natural și recoltate cu grijă. Ne angajăm să vă oferim o experiență de grădinărit plăcută și să vă ajutăm să vă bucurați de recolta dumneavoastră bogată în arome autentice și sănătoase.
      Alegeți Natural100.ro pentru a vă începe călătoria în lumea fascinantă a grădinăritului tradițional românesc și pentru a vă bucura de beneficiile legumelor cultivate natural, fără compromisuri. Comandați acum și începeți să vă creați propria oază de gust și sănătate!

 
+40756288725

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!