Rasad rosii F1 SANDOLINE aprilie.2021

2,00 RON
Rasad rosii F1 SANDOLINE

Greutate (g): 200

Culoare: rosie

Creștere: nedeterminata

Sandoline F1 este cea mai vândută tomată cu creștere nedeterminată din portofoliul Syngenta, cu performanțe dovedite de-a lungul anilor; Este recomandată pentru toate ciclurile de producție, atât pentru cultivare în spații protejate, cât și în câmp, palisat. Plantele sale sunt puternice, asigurând o foarte bună legare a fructelor.

Se remarcă printr-o timpurietate deosebită, asigurând producții mari și constante. Fructele sunt globulare, cu greutate medie de 180 – 200 de grame, gust foarte bun și culoare roșu intens, strălucitor.  În condiții de fertilizare superioară, greutatea fructului poate să depăsească usor 250 de grame, având un potențial mare de producție. În acelasi timp, se recomandă a nu se folosi îngrășăminte pe bază de azot la începutul perioadei de vegetație.

Sandoline F1 are un pachet complex de toleranțe, printre care toleranța la virusul petelor de bronz (TSWV), la virusul mozaicului tutunului, virusul mozaicului tomatelor, la ofilirea și uscarea vasculară, la pătarea cafenie, precum și la nematozi.

Răsaduri de legume (roșii, ardei, vinete, castraveți, dovlecei) crescute in tăvi alveolare umplute cu turbă profesionala KLASMANN TS3.
Costuri de transport si ambalare, oriunde in România:
1-75 rasaduri = 50 ron 
76-150 rasaduri = 70 ron
151 - 250 rasaduri = 90 ron
251 - 499 rasaduri = 110 ron
Pentru minim 500 de rasaduri comandate transportul este GRATUIT oriunde in Romania.
Vă rugam să ne contactati pentru detalii. Telefon: 0756.288.725
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 15-30.aprilie.2021

Cod Produs: RASAD ROSII F1 SANDOLINE apr Ai nevoie de ajutor? 0756.288.725
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Răsaduri de legume (roșii, ardei, vinete, castraveți, dovlecei) crescute in tăvi alveolare umplute cu turbă profesionala KLASMANN TS3.
Costuri de transport si ambalare, oriunde in România:
1-75 rasaduri = 50 ron 
76-150 rasaduri = 70 ron
151 - 250 rasaduri = 90 ron
251 - 499 rasaduri = 110 ron
Pentru minim 500 de rasaduri comandate transportul este GRATUIT oriunde in România.
Vă rugam să ne contactati pentru detalii.

      Rasadurile din soiuri traditionale pentru gradina sau solar, sunt rodul semintelor de legume crescute natural si recoltate la maturitate deplina din cele mai bune si proeminente produse ale plantei .
Pentru rasadurile destinate recoltei 2021 am ales soiuri de legume traditionale Romanesti, internationale dar si cativa hibrizi care sunt rezistenti la cultivare atat in solar, sera protejata cat si in gradina proprie.
      La comanda, putem programa impreuna schema de plantare pentru viitoarea gradina sau viitorul solar cu soiuri autentice Romanesti pe care sa le cultivati impreuna cu cei dragi .
 

Cateva caracteristici principale ale rasadurilor de legume traditionale Romanesti:

 
  • Sunt rasaduri provenite din legume crescute natural 100%, fara tratamente in timpul cresterii si fara interventii asupra semintelor dupa recoltare
  • Firul de rasad al legumei este crescut in tava alveolara umpluta cu turba profesionala Klasmann, de asemenea fara un tratament chimic asupra acestuia;
  • Rasadurile sunt sortate in functie de fiecare soi Romanesc in parte , fara a se amesteca sau fara a se combina doua soiuri diferite in acelasi recipient
  • Firele de rasad sunt livrate la maturitatea necesara pentru a putea fi plantate atat in solar cat si in gradina proprie traditionala;
  • Rasadurile din soi traditional nu necesita ingrijire speciala sau tratamente sintetice, acestea fiind destinate cresterii naturale si promovarii tipurilor de legume Romanesti .

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!